Configurator image

1: Specificering av detaljen

Ni börjar med att ladda upp er 3-modell, därefter tar vår analysalgoritm över och analyserar er modell. När detta är klart skickas ni till vår konfigurator där ni kan göra specifika val.

Material icon

Material

Vilket material ni vill ha på er färdiga detalj.

General tolerance icon

Tolerans

Här anger ni den generella toleransen ni önska på detaljen, enlig ISO 2768.

Threaded hole icon

Gängade hål

Specificera hur många gängade hål ni har på detaljen. Om ni specificerar detta så blir ni ombedda att skicka med en extra fil där ni specificerar vilka hål på detaljen ni önskar ha gängade. Om inte annat anges av er på det bifogade dokumentet så antar vi att gängan ska vara närmaste M-gänga till hålets nominella diameter

Tolerance holes icon

Hål med tolerans

Antal hål som ni vill ha en viss diametertolerans på. Om ni specificerar detta så blir ni ombedda att skicka med en extra fil som specificerar vilka hål ni vill ha högre diametertolerans på, specificera även vilken tolerans ni vill ha. Vi klarar av att hantera som bäst IT7 tolerans.

Surface roughness icon

Ytfinhet

Här anger ni vilken ytfin4het ni vill ha på detaljen, detta påverkar priset betydligt på detaljer som har stora areor med dubbelkrökta ytor samt andra ytor som måste fräsas med fler än 2-axlar.

2: Orderspecificering

När ni är nöjda med er specificering av detaljen så kan ni välja om ni vill sätta ett specifikt namn på detaljen, detta namn syns sedan på er orderbekräftelse.

Vid vissa tillfällen, om ni har valt ett material vi har i lager och detaljens storlek matchar våra lagerlagda storlekar så får ni två leveranstidsval. Ni gör ert val och priset uppdateras enlig det.

Normal: Vi levererar ut detaljen från oss inom 10 dagar

Snabb: Vi levererar ut detaljen från oss inom 5 dagar

Ni väljer sedan hur många ni vill ha och lägger därefter produkten i kundkorgen.

3: Checkout

Vid checkout så fylls era uppgifter automatisk i om ni har ett konto hos oss och är inloggad. Annars får ni fylla i era uppgifter och välja betalsätt. Det två betalsätt vi erbjuder för tillfället är.

PayPal icon

PayPal-konto

Här kan du betala med ditt PayPal-konto eller som helt vanligt med bank/kredit-kort. Pengarna blir enbart reserverade på ert konto till dess att vi har kollat igenom er order och godkänt den. Om vi mot förmodan inte kan godkänna er order av tillverkningsskäl, så släpps reservationen omedelbart.

Invoice option icon

Faktura

När ni väljer faktura ber vi er ange nummer på er interna inköpsorder. Är ni ny kund hos oss så görs oftast en kreditkontroll på er. I samband med det kan det hända att vi tar kontakt med er för att stämma av vissa uppgifter.

Efter att ni har genomgått checkout och lagt ordern till oss kommer ni att få bekräftelse på ordern, och inom 2 dagar så har vi kollat igenom och godkänt den kommer ni att få statusuppdateringar under processens gång.

Copyright 2022 iAlgo AB. All rights reserved.